CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

Sunt trei cuvintele prin care îmi doresc să descriu experienţa mea cu booknation: profesionalism, deschidere şi încredere.

– Ionuț Leonard Corbeanu

Colaborarea cu echipa BookNation.ro a fost o experiență neașteptat de frumoasă. Profesionalismul și timpul de reacție au fost pe măsură, iar calitatea serviciilor ireproșabilă. Pe BookNation.ro am descoperit o comunitate pasionată de lectură dar și un mediu excelent de a cunoaște alți autori. Recomand cu căldură BookNation.ro.

Delia C. Zorzoliu

Mi-a plăcut foarte mult interacțiunea cu promoautori.ro, totul a decurs foarte rapid şi fără probleme. Felicitări şi Mulțumesc!

Cristina Sorina Popa

Mulțumiri pentru promovarea acelora care iubesc scrisul și sunt la început de drum. Vă doresc mult succes.

Ancuta Cosma

Recomand cu toată căldura PromoAutori.ro pentru deschidere, profesionalism, promptitudine și pentru ofertele incitante adresate atât scriitorilor, cât mai ales cititorilor...

– Mihai-Octavian Groza

PromoAutori știe cum să vină în sprijinul autorilor, oferindu-le acestora șansa de a se remarca,

– Lukacs Mihaela Gligan

Aici veți găsi persoane care acordă interes muncii dumneavoastră. Mulțumesc și mult succes pe mai departe! 🙏

– Cristina Buruiană

Sunt onorata pentru interviul pe care l- am dat la voi și vă aștept să îmi cumpărați și cartea. Sunteți niște profesioniști, tineti- o tot așa! Moldovanu Ionela, autoarea romanului " Pisicile și crucifixul". Poate daca va place cartea, un profesionist de la voi, ii va face și o recenzie. Bravo Book Nation!

– Ionela Vornicu

O experienta inedita, provocatoare si flatanta! Cred ca suntem norocosi ca in Romania cineva se preocupa de autorii contemporani. Multumesc!

– Alina Sirbu

Oricine promovează cuvântul scris, merită tot respectul. Și e o inițiativă lăudabilă, aceasta de a intervieva scriitori mai puțin sau aproape deloc cunoscuți. O șansă în plus și un pas înainte. Mulțumiri, cu prețuire!

– Ana Vacarasu

Mulțumesc mult pentru oportunitatea realizării acestui interviu și vă recomand cu drag tuturor autorilor și cititorilor lor!

– Issabela Cotelin

O echipă de profesioniști. Vă recomand cu drag. Sunteți minunați! Vă mulțumesc! 👏

– Adriana Roxana Avram

Este o echipa tanara, dinamica si vede tot timpul ceea ce solicita publicul larg. Felicitari!

– Mihai Mihai

Sunt profesionisti si eficienti!

– Alexandra Foarfa

Recomand PromoAutori.ro pentru că acești oameni sunt o echipă tânără care încurajează scriitori să își continue activitatea și să nu se lase descurajați. Ar trebui să existe mai multe echipe ca ei. Jos pălăria!

– Andreea Cătălina

Felicitări pentru inițiativa de a promova autori care poate încă nu au fost descoperiți de publicul larg! Felicitări pentru că promovați literatura în general! Felicitări pentru că îndemnați cititorii să facă cunoștință cu noi și operele noastre! Felicitări pentru tot ce reușiți să faceți! Vă mulțumesc!

– Deea State

Recomand cu siguranță! O idee foarte bună de promovare 😊

– Bianca Nemes

Inițiativa PromoAutori e mai mult decât lăudabilă, dă posibilitatea descoperirii de noi talente scriitoricești. Bravos !

– Nina Nica

Trebuie să spun că mi-a plăcut tare mult ideea voastră de a oferi un interviu gratuit, este de lăudat inițiativa. Am apreciat acest demers ca fiind unul dintre pașii necesari spre ieșirea din zona de confort a pieței de carte de la noi. Mulțumesc Booknation.ro și cititorilor dumneavoastră pentru că mi-ați oferit această ocazie. ❤🙏 Mult succes !

– Georgiana Danila

Da, recomand , cu multă căldură, pentru seriozitatea, promptitudinea şi profesionalismul echipei manageriale!...

– Stelian Titus Gombos

Vă mulțumesc pentru promptitudine, profesionalism și profunzimea întrebărilor. Mult succes tuturor autorilor români! Pentru Booknation visez măreț: să devină o agenție literară! 🙂

– Claudia Groza Lazăr

Ma bucur ca am descoperit aceasta pagina. Imi ofera multe oportunitati si prietenie.

– Toma Liviu

Mă bucur nespus că am descoperit această echipă atât de entuziastă, al cărei scop lăudabil este de a oferi o șansă de promovare GRATUITĂ autorilor de cărți din țara noastră! Mii de mulțumiri și mult succes în continuare! ❤

– Mirela L. Brown

Surprinzători, profesioniști, calzi, animați și asumați - mă bucur nespus că v-am descoperit! Vă doresc succes în tot ceea ce întreprindeți și oameni frumoși care să vă aprecieze!

– Finisan Argentina

Profesionalism, acuratete si implicare! Felicitari pentru idee si pentru oportunitatile pe care le creati!

– Cătălina Elena Potârniche

Felicitări! O inițiativă foarte bună de a promova autorii neconsacrați, și nu numai. Mulțumesc pentru interviu și pentru modul în care ați promovat romanul: Anelyzia-Înainte de început!

– Francesca Banetti-Bancu

Serioşi, profesionişti, disponibili, surprize plăcute.

– Geo Moroşanu

Multumesc pentru interviu. O initiativa foarte buna pentru promovarea autorilor romani.

– Stela Kasttela Stratulat

Salut cu toată inima Echipa care este super pozitivă și aduce bucurie oamenilor într-un ritm exponențial binecuvântat. Interviul meu apărut pe BookNation întregește definiția mea de scriitoare și mă motivează pentru a-mi continua drumul literelor. Am dat multe interviuri în țară și străinătate, atât ca actriță cât și ca scriitoare , dar pentru că iubesc vibrația înaltă și dăruirea BookNation, mă simt fericită și mai împlinită! Succes, pe mai departe, dragii mei! O reverență profundă, ție , Emanuela Istrate!

– Claudia Motea

Recomand proiectul PromoAutori.ro si Booknation si sunt convinsă că e de ajutor pentru autorii mai puțin cunoscuți, e încurajator să găsim pe piața cărților și un astfel de sprijin.

– Ioana Blaga

Un demers util și necesar; un liant între scriitorii și cititorii români. Felicitări, BookNation!

– Arina Delcea

Recomand cu mare drag PromoAutori.ro deoarece promovează cărți și autori care dau valoare unei societăți în care avem nevoie de entuziasm scriitoricesc pentru a trăi adevărate povești prin citit!

– Lavinia Petre

Recomand Promo Autori! Apreciez îndeosebi profesionalismul şi seriozitatea lor!

– Maxim Iuliu-Marius Morariu

Promisiuni respectate și profesionalism. Chapeau!

– Alina Nechita

Colaborare excelentă cu oameni dedicați. Soluții bune de promovare. Flexibilitate si profesionalism!

– Cosmin Neidoni

A fost primul meu interviu în română și pentru România. Am fost incredibil de fericita ca am avut aceasta oportunitate și va mulțumesc din suflet.

Romelia

Recomand din toata inima echipa "PromoAutori.ro" pentru deschidere si profesionalism , mai ales pentru ideea promovarii literaturii romanesti contemporane. Felicitari si mult succes mai departe!🥇👏🏆 Recunostinta pentru interviul publicat si pentru promovarea cartii mele.

– Mariana Bendou

O echipă surprinzătoare, necesară, cu atât mai mult cu cât autorii bat mereu la porțile închise ale celor care se cred consacrați, făcându-și statui între ei. Va mulțumesc pentru seriozitate și promptitudine!

– Mălina Aniţoaei

Multumesc cu recunostinta pentru promovarea autorilor romani, consider ca este un gest deosebit pentru care multumesc acestei echipe minunate !

– Dana Top

Mi-a făcut o deosebită plăcere să răspund la întrebările din interviu, au atins exact punctele despre care aș fi vrut sa vorbesc și nici nu realizam poate 🙂. Și mi-a făcut plăcere să și descopăr titluri și autori - pe unii îi știam, pe alții nu, așadar misiunea voastră se îndeplinește cu fiece om care vizitează site-ul. Felicitări pentru proiect! Și profit de ocazie, învățând de la cei mai pricepuți, să las aici și o poză dragă 🙂.

– Roxana Cazaciuc

într-o societate care citește mult prea puțin în care cultura pierde tot mai mult teren, promovare cărților și autorilor este binevenita.

– Melinda Boda

Societatea românească, atât cât a mai rămas din ea e aproape distrusă, la pământ. Au dispărut şi dispar zilnic elemente de coeziune, de unire a neamului românesc. Dispărând punctele de reper, naţiunea română e poziţionată într-o ceaţă densă de dezinformare, inclutură şi boală. România este lovită zilnic din toate părţile de forţe ostile creştinismului în primul rând. Exprimarea în limba noastră dragă este unul din darurile moştenite pe care avem datoria să le înmulţim. Promovarea literaturii române este un semn că flacăra naţiunii noastre este vie. România şi limba română rezistă zilnic unor atacuri sălbatice venite din exterior însoţite de subcultura care a prins rădăcini aici căci lucrează împreună, creând o cultură a banului murdar, a şpăgii, a falsei omenii, a minciunii, a trădării, a lipsei de demnitate şi bineînţeles a lipsei de orizont. Numai ţepi de ar creşte, Dumnezeu i-ar reteza imediat. Aşa, mai sug din seva acestui sfânt pământ hrănindu-se cu teama noastră de a ne exprima prin toate darurile cu care Bunul Dumnezeu ne-a înzestrat.

– Sorin Lebădă

Un sprijin extraordinar pentru autorii aflați la început de drum!

– Iuliana Mustață

O echipă de profesioniști care promovează autorii români!

– Delia Mitroi

Sunt foarte mulțumită de profesionalismul lor, precum și de serviciile pe care le oferă! Recomand cu mare drag tuturor autorilor, în special celor debutanți!

– Alina Roxana Popica-Savin

Recomand cu drag PromoAutori! Pachetele de sevicii sunt diversificate, prin asta oferindu-i autorului promovarea ideala pentru cartea sa. Posibilitatea de afirmare, de care are nevoie orice autor, o gasesti rapid si usor cu ajutorul echipei PromoAutori!

– Nedelcu Florina

Recomand pentru că încearcă să ajute, să facă o mică diferență care contează enorm într-o lume în care trebuie să lupți din greu pentru promovare.

– Cristina Dinu

Rapiditate și profesionalism!

– Silvia DF

Multumesc intregii echipe pentru profesionalism.

– Andreea Tatiana

Seriozitate si profesionalism. Multumesc echipei PromoAutori! Cu consideratie, Eugenia Badila Karp

– Eugenia Badila Karp

Seriozitate , profesionalism si susținere. Recomand cu drag.

– Denisa Raicu

Seriozitate, implicare si consecventa in relatiile cu autorii de carti.

– Stefania Tudorache

Cand mi s-a propus sa acord un interviu referitor la o carte de-a mea nu am crezut ca o sa si apara. Din fericire a aparut. Iata o treaba serioasa! Felicitari

– Popescu Adi

Sunt o echipa profesionista, energica, cu viteza de reactie, intr-un cuvant o surpriza agreabila... Va recomand sa-i includeti in lista dvs si sa contribuiti astfel la succesul unui demers cultural laudabil si binevenit.

– Ioana Crihana

BookNation- o echipă minunată care îi promovează pe autorii români, atât pe cei consacraţi, cât şi pe cei debutanţi. O echipă formată din oameni dedicaţi care îi dau şansă autorului român să se remarce. Datorită acestor oameni de calitate, comunitatea de cititori din România este mai bogată.

– Maria Dumitrascu

Profesionalism, proptitudine si prietenie.

– Răzvan Ianculescu

Multumesc pentru interviu si felicitari pentru initiativa. Recomand cu incredere!

– Lena Sim

O unealtă care poate ajuta la expunerea de care o carte nouă are nevoie 😁

– Silviu Reut

O echipă minunată, profesionistă, care pune mult suflet în tot ceea ce face. Întrebările interviului au avut darul de a aduce la lumină crâmpeie din activitatea mea scriitoricească! Cu mulțumiri și cu dorința de a continua colaborarea!

– Cornel Costea

Mulțumesc frumos pentru interviu. O echipă dornică să promoveze autori la început de drum.😊

– Georgiana Dinescu

Trambulină pentru scriitor!

– Mariana Kofler

Mulțumesc echipei, sunteți adevărați profesioniști! Mă bucur că sunteți interesați în promovarea autorilor, având un inspirat mod de a realiza un interviu! Felicitări și mult succes!

– Lidia Ane-Marie

Recomand pentru faptul că promovează autorii români.

– Lore Lenn

Sed porttitor lectus nibh. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Quisque velit nisi, pretium

– Lorem Ipsum Dolor

Recomand Promo Autori pentru că oferă șanse de a fi cunoscuți și debutanții.Este o inițiativă de apreciat.

– Andrei Breaban

Un spațiu al excelenței și promptitudinii ... ! Activitatea Booknation este magnifică, lăudabilă și inegalabilă... ! Mult succes, vă doresc ... ! Fiecare autor român promovat vă este profund îndatorat... !

– Balaj Radu-Alin

O echipă profesionistă. Promptitudine, întrebări pertinente, vizibilitate fulger. Foarte mulțumit.

Lucian Zup

Scrie un testimonial